“Celtnieks Rīga” Baltijas līgas sezonu noslēdz ar zaudējumu pastarītei

22.02.2020 22:08

Šovakar Baltijas handbola līgā zaudējumu piedzīvoja "Celtnieks Rīga" komanda, kas viesos ar 30:34 zaudēja Igaunijas "Viljandi", noslēdzot dalību šīs sezonas turnīrā.

Vēl pirms rīdzinieku mača uzvaru savā spēlē izcīnīja "Kehra", kas nozīmēja, ka "Celtnieks Rīga" komandai vairs nebija cerību ieņemt grupā otro vietu un kvalificēties izslēgšanas spēlēm. 

Pēc šādiem jaunumiem rīdziniekiem neizdevās spēles sākums. Pirmajā desmit minūtēs ierasti rezultatīvā komanda guva tikai divus vārtu un nonāca iedzinējos ar 2:6. Turpinājumā gan "Celtnieks Rīga" spēja mainīt cīņas gaitu, izvirzoties arī vadībā (10:9), tomēr pirmo puslaiku mūsējie vienalga noslēza esot iedzinējos ar diviem vārtiem – 14:16. 

Mača otrais puslaiks aizritēja līdzīgā spēlē, tiesa, tieši noslēdzošo daļu krietni veiksmīgāk nospēlēja "Viljandi" komanda, kas attiecīgi izcīnīja pirmo uzvaru šajā Baltijas līgas sezonā – 34:30. 

Ar deviņiem vārtiem "Celtnieka" sastāvā rezultatīvākais bija Artūrs Kļaviņš, astoņus vārtus guva Aleksandrs Pocikaiļiks, savukārt pa četriem pievienoja Igors Ignatjevs un Artis Kurmēns.