Krištopāns gūst sešus vārtus zaudētā Čempionu līgas spēlē

06.02.2020 12:33

Vakar atsākās EHF Čempionu līgas turnīrs, Latvijas handbolistu Daiņa Krištopāna un Artūra Kuģa pārstāvētā Maķedonijas komanda "Vardar" viesos ar 23:34 zaudēja vienai no turnīra galvenajām favorītēm Vācijas "Kiel".

Ja mača sākumā rezultāts vēl attīstījās līdzīgi, puslaika otrajā daļā "Kiel" pakāpeniski ieguva lielāku pārsvaru. "Vardar" nespēja tikt galā ar "Kiel" uzbrukumu un pirmo puslaiku zaudēja ar 14:18. Vēl izteiktāk Vācijas komanda dominēja otrajā puslaikā, un radīt vismaz nelielu intrigu šajā mačā "Vardar" nespēja, galarezultātā piedzīvojot zaudējumu ar 11 vārtu starpību – 23:34. 

Dainis Krištopāns bija labākais spēlētājs "Vardar" komandas sastāvā. Latvijas izlases handbolists pa vārtiem meta deviņas reizes un guva sešus vārtus. Vārtsargs Artūrs Kuģis nebija savas komandas pieteikumā spēlei. 

Jāpiemin, ka šo spēli tiesāja vadošais Latvijas tiesnešu duets Renārs Līcis un Zigmārs Sondors. B grupas turnīra tabulā "Kiel" ar 8-2-1 bilanci atrodas pirmajā vietā, savukārt "Vardar" (4-1-6) ieņem sesto vietu astoņu komandu konkurencē. No B grupas izslēgšanas spēļu turnīram kvalificēsies sešas komandas.