Līcis neturpinās darbu Latvijas izlašu direktora amatā

28.07.2020 19:34

Latvijas Handbola federācijas (LHF) Izlašu direktora amatā turpmāk vairs nestrādās Renārs Līcis, kurš LHF strādāja kopš 2012. gada. 

Renārs Līcis: "Latvijas Handbola federācijā darbam ar sacensību rīkošanu un nacionālajām izlasēm esmu veltījis gandrīz 10 gadus. Tie ir bijuši saspringti, pilni ar izaicinājumiem un mērķiem, ko kopā ar savu komandu esam sasnieguši, neskatoties uz to, ka finansiālie un cilvēciskie resursi bijuši ļoti ierobežoti. Ir sasniegts Latvijas handbola vēsturē lielākais panākums – iekļūšana Eiropas čempionāta finālturnīrā. Ir piesaistīts ilgtermiņa ģenerālsponsors Latvijas vadošajai līgai. Pēdējo divu gadu laikā, sadarbojoties ar Lietuvas un Igaunijas federācijām, esam atjaunojuši Baltijas Handbola asociāciju (BHA), kuras ietvaros šogad startēs jaunā formāta Baltijas līga. Sadarbībā ar IZM, LOK, LSFP, EHF un IHF ir realizēta un piesaistīta virkne projektu. 

Šobrīd vairāku pēdējo notikumu dēļ pēc abpusējas vienošanās ar federācijas vadību esmu nolēmis pārtraukt līdzšinējās darba attiecības. Lielāko paldies gribu teikt visiem izlašu treneriem un spēlētājiem, ar ko kopā ir piedzīvoti gan ļoti sāpīgi, gan arī prieka brīži. Liels paldies arī federācijas kolēģiem, kuri savas kompetences ietvaros ir daudz darījuši handbola attīstības labā. Šī iegūtā pieredze ir ļoti vērtīga, lai izdarītu secinājumus par šī brīža situāciju Latvijas handbolā kopumā, kā arī vērtētu jauno iniciatīvu un iesaistīto cilvēku perspektīvas jau tuvākajā nākotnē."