LSPA ielaiž tikai 16 vārtus un pieveic Salaspili

15.02.2020 12:13

Šodien Latvijas handbola Virslīgā sievietēm otrā trijnieka spēlē pie panākuma tika LSPA handbolistes, kuras savā laukumā ar 19:16 pieveica "Salaspils SS" komandu. 

Otrā trijnieka ietvaros šīs komandas tikās 2. februārī, kad "Salaspils SS" savā laukumā līdzīgā cīņā izcīnīja panākumu ar 24:23. Šodien LSPA komanda mača ievadā demonstrēja lielisku spēli aizsardzībā. "Salaspils SS" komanda pirmos vārtus guva tikai 12. minūtē, tiesa, arī LSPA pa šo laiku pretinieču vārtsardzi pārspēja tikai trīs reizes (3:1). 

Puslaika vidusdaļā, kad "Salaspils SS" 16. minūtē pieprasīja pārtaukumu, abas komandas kopā bija guvušas tikai septiņus vārtus, LSPA esot vadībā ar trīs vārtu handikapu (5:2). Arī puslaika atlikušajā daļā komandas uzbrukumā neuguņoja, kā rezultātā LSPA pirmās 30 minūtes noslēdza ar 12:6.

Arī otrā puslaika sākumā Salaspilij bija lielas problēmas ar vārtu gūšanu, LSPA veica četru vārtu izrāvienu un principā izšķīra šīs spēles likteni – 16:6. Lai arī viešņas būtiski spēja samazināt rezultāta starpību, atgriezt intrigu šajā mačā tā pa īstam "Salaspils SS" vairs nespēja, un LSPA galarezultātā uzvarēja ar 19:16. 

Rezultatīvākās uzvarētāju sastāvā bija Kristīne Daņiļenko, Anna Pudovska un Henrike Engebretsene, kuras visas guva pa četriem vārtiem, savukārt trīs pievienoja Ida Marī. "Salaspils SS" sastāvā septiņi vārti Anastasijai Agarakovam, bet seši – Renātei Salmanei.