PSG izcīnu otro uzvaru Čempionu līgā, Krištopānam divi bloki

18.11.2020 21:33

Trešdien, 18. novembra vakarā norisinājās Eiropas Handbola federācijas (EHF) čempionu līgas 7. Kārtas spēle starp Daiņa Krištopāna pārstāvēto Parīzes "Saint-Germain" (PSG) un Portugāles “FC Porto Sofarma” (Porto) komandu. Šajā spēlē pārāki bija PSG spēlētāji un ar rezultātu 31:34 (16:12) uzvarēja portugāļus.

Lai gan spēlē uzvaru izcīnīja PSG, tomēr pirmais puslaiks tika zaudēts. Jau spēles pirmajās minūtēs minimālu pārsvaru izdevās iegūt Porto, tomēr drīz vien jau PSG atguvās un pirmo puslaiku kopumā aizvadīja līdzīgi. Vien puslaika pēdējā daļā PSG nospēlēja nedaudz sliktākt tādējādi ļaujot pretiniekiem iekrāt četru vārtu pārsvaru un pirmo puslaiku noslēgt ar rezultātu 16:12 “FC Porto” labā.

Tomēr PSG izdevās ļoti ātri atgūties otrajā puslaikā no četru vārtu deficīta un jau pēc septiņām minūtēm izlīdzināja rezultātu 20:20. Lai gan Porto neļāva izveidot lielu pārsvaru, tomēr puslaika turpinājumā PSG arī rādīja nedaudz labāku spēli par portugāļiem spēja izvirzīties vadībā un tādējādi uzvarētu spēli kopumā ar rezultātu 34:31.

Latvijas izlases spēlētājam Dainim Krištopānam šajā mačā no diviem metieniem precīzam izdevās būt vienreiz, kā arī ar diviem bloķētiem metieniem palīdzēja aizsardzībā savai komandai.

PSG pēc aizvadītām piecām spēlēm EHF čempion līgas regulārās sezonas A grupā ierindojas piektajā vietā ar divām uzvarām, trīs zaudējumiem un iegūtiem 4 kopvērtējuma punktiem.