SIEVIEŠU VIRSLĪGAS BRONZAS MEDAĻNIECES – REIR/DOBELE SS

22.05.2022 18:55

Sieviešu handbola virslīgas bronzas sērija noslēdzās ar pārliecinošu REIR/Dobele SS komandas uzvaru, kas sērijā viņām deva 2:0 un bronzas medaļas. Ja pirmā spēle pret Stopiņu PHK noslēdzās ar minimālu Dobeles uzvaru, tad atbildes spēlē Dobelē bija pavisam cits scenārijs, un jau puslaikā mājinieces bija panākušas plus deviņi. Spēli noslēdzot ar pārliecinošo – 39:22.

REIR/Dobele SS – Stopiņu PHK     39:22 (10:11)

Larisa Veinberga, REIR/Dobele SS komandas trenere
“Esam priecīgi par bronzas medaļām, šīs dienas spēle bija viegla un pārliecinoša. Sezonas beigas mums bija samocītas, spēlētājas bija nogurušas no garās un izstieptās sezonas un bija grūti komandu ‘savākt’ uz cīņu. Regulāro sezonu noslēdzām kā līderes, tādēļ bija arī grūti pieņemt to, ka komanda zaudēja cīņā par finālu. Ņemot vēra, ka 80% komandas sastāvā ir skolnieces, emocijas ļoti bieži ņēma virsroku. Sezonas beigās spēles bija saspringtākas un neparedzamākas, jo mainījās komandu sastāvi. Milzīgs paldies komandai par ieguldīto darbu visas sezonas garumā, esmu pārliecināta, ka iegūtā pieredze mums ļaus nākamsezon izcīnīt zeltu.”

Laura Lielā, Stopiņu PHK komandas spēlētājas komentārs par sezonu
“Viennozīmīgi sezonu vērtēju ar “plus” zīmi, kaut gan nav izcīnīta medaļa. Man un daudzām manām komandas biedrenēm šīs bija pirmās spēles pēc divu gadu pauzes (Covid dēļ). Pēc manām domām, spēlēšanu jaunatnē un spēlēšanu pie sievietēm virslīgā nevar salīdzināt. Protams, vēl ir jāiegulda ļoti daudz darba, lai kaut ko sasniegtu. Paldies komandai par cīņas sparu, trenerēm par vērtīgiem padomiem un visiem pārējiem, kas juta līdzi mūsu komandai! Tiekamies nākamsezon!”

REIR/Dobele SS –
Buivide 9, Ņeverovska 9, Zarovska 7, Veinberga 6, Bilkšte 4, Peļņa 1, Virubka 1, Blažēvica 1, Reinfelde 1
Stopiņu PHK –
Lielā 6, Samohina 4, Kazāka 3, Nikolajeva 3, Asare 2, Talagajeva 2, Ekkerte 1, Panteļejeva 1


SynotTip handbola virslīgā 2021./2022. gada sezonu 9. vietā noslēdza Ulbroka SK komanda, kura, lai gan šodien pretiniekiem piekāpās ar rezultātu 36:40, divus spēļu summā Ulbrokai plus viens un devītā vieta.

RPI-S – Stopiņu PHK                       40:36 (19:15)
RPI-S –
Vilsons 11, Akimovs 8, Dumarāns 8, Strazdiņš 5, Savickis 5, Eikens 2, Butans 1
Stopiņu PHK –
Grunde 7, Bērziņš R., 7, Dombrovskis 6, Māziņš 5, Bērziņš D., 5, Kronis 3, Lazda 2, Oozliņš 1