ZRHK Tenax Dobele aizvadīs EHF Eiropas kausa 3. kārtas spēles

25.11.2021 10:01

Latvijas čempionu vienība ZRHK Tenax Dobele šajā nedēļas nogalē aizvadīs divas EHF Eiropas Kausa 3. kārtas spēles Grieķijā pret A.C. PAOK. Lai kvalificētos ‘Last 16’ jeb 16 labāko komandu pulkam, kā ierasts, jāizcīna uzvara divu spēļu summā.

Līdz šim EHF Eiropas Kausa ietvaros dobelnieki aizvadīja 2. kārtas spēles pret Baltkrievijas komandu HC Masheka, pirmajā spēlē tika piedzīvots zaudējums ar rezultātu 22:27, savukārt mājas spēlē tika izcīnīta uzvara ar pārliecinošo – 34-25, kas divu spēļu summā deva +4 un kvalificēšanos nākamajai kārtai. Grieķijas komanda A.C.PAOK turnīru uzsāk no 3. kārtas, līdz ar to ZRHK Tenax Dobele būs viņu šīs sezonas pirmie pretinieki, šajā turnīrā.

Pirmo spēli komandas aizvadīs 26. novembrī Grieķijas pilsētā Salonikos, nezinot COVID-19 situāciju Latvijā, spēles jau laicīgi tika ieplānotas Grieķijā, līdz ar to 26. novembrī Salonikos notiks Dobeles komandas “mājas spēle”, bet atbildes spēle plānota 28. novembrī, kurā ZRHK Tenax Dobele būs viesu statusā.

Šobrīd komanda jau ir ceļā uz Grieķiju un atrodas Frankfurte lidostā. Sazinājāmies ar komandas galveno treneri Sandri Veršakovu, kurš mums sniedza nelielu komentāru par situāciju komandā, plāniem Grieķijā, kā arī savu redzējumu par pretinieku komandu:
“Esam aizvadījuši divus treniņus, kur gatavojāmies tieši pret PAOK, šodien vakarā paredzēts vēl viens treniņš, kur jau saliksim kopā visas nianses, sagatavosim plānu piektdienas spēlei. Sestdiena mums ir brīva, plānojam nelielu ekskursiju, bet vakarā treniņš, kurā jau varēsim gatavoties, ņemot vērā savstarpējo spēli. Svētdien otra spēle un pirmdien atgriežamies mājās. Esam atbraukuši pilnā sastāvā, visi ir veseli, cik vien veseli var būt, protams, ir mikro traumas, bet bez tā diemžēl neiztikt. Runājot par PAOK komandu, varu droši teikt ka spēcīgs pretinieks, pagājušās sezonas Grieķijas vicečempions, ar izteiktiem ārējās līnijas spēlētājiem, kuri var apspēlēt gan 1 pret 1, gan izmest no āra, plus visam tam, ātri malējie spēlētāji, kuri lieliski pāriet uz ātro pretuzbrukumu. Mūsdienīga komanda, kura spēlē  mūsdienīgu handbolu. Esam gatavojušies, iesim laukumā, lai cīnītos, kāds būs rezultāts, to redzēsim. Sekojiet līdzi, vēl nav zināms vai spēles rādīs video tiešraidē, bet tiklīdz mums būs informācija, mēs noteikt ar to padalīsimies.”

DatumsKomandasLAIKS
26.11ZRHK Tenax Dobele – A.C.PAOK16:00
28.11A.C.PAOK  –  ZRHK Tenax Dobele 16:00

Šobrīd informācija par spēļu video tiešraidēm nav pieejama. Informēsim jūs tiklīdz mums būs precīza informācija.

Pirmās spēles teksta tiešraide – https://ehfec.eurohandball.com/men/2021-22/matches/details/202211020703023/zrhk-tenax-dobele-a-c-paok/