ASK/LSPA piektā uzvara, MSĢ apsteidz RPI – S. Zināms ZRHK Tenax Dobele spēles tiešraides links

26.11.2021 11:48

Ar divām spēlēm ir atsākušās SynotTip handbola virslīgas sacensības. Trešdien spēli savā starpā aizvadīja ASK Zemessardze/LSPA un Ulbroka SK, bet vakar savā starpā spēlēja kopvērtējuma tabulas 2. un 3. vietā atrodamās komandas – MSĢ un RPI-S.

ASK Zemessardze/LSPA – Ulbroka SK     42:22 (20:9)
Šajā spēlē ASK Zemessardze/LSPA komanda pilnībā apliecināja līderu statusu jau pirmajā puslaikā panākot 20:9. Otrajā puslaikā Rīdzenieki palielināja savu pārsvaru un rezultatīvā spēlē izcīnīja uzvaru ar rezultātu – 42:22. Lieliska spēle Ingum Kristiānam Jonuškam, kurš guva 9 vārtus, bet pa sešiem vārtiem pievienoja – Kristiāns Kelerts un Dmitrijs Petuhovs, kurš to spēju ar 100% precizitāti (6/6). ASK Zemessardze/LSPA izcīnīja piekto uzvaru piecās spēles un atrodas SynotTip handbola virslīgas līderpozīcijā.

Mārtiņš Stepuļenoks-Stukanovs, ASK Zemessardze/LSPA

“Beidzot esam atsākuši SynotTip virslīgas spēles, bijām noilgojušies pēc kārtīgiem treniņiem un spēlēm, Cerams, ka nu mūs vairs nekas nepārtrauks. Šodienas spēle bija pret Ulbroku, pārliecinoši uzvarējām, lielāko uzsvaru likām uz aizsardzību, tādējādi radās daudz ātro pretuzbrukumu iespējas, kuras izmantojām. Bijām mazliet spēcīgāki, ātrāki un jaudīgāki, un līdz ar to likumsakarīga uzvara. Šodien devām iespēju visiem spēlētājiem pierādīt sevi un arī pilnīgi visi uzbrucēji guva vārtus.”

Rezultatīvākie spēlētāji:
ASK Zemessardze/LSPA – Jonuška 9, Kelerts 6, Petuhovs 6, Zvejnieks 4, Liepiņš 4, Ozols 3, Sudmalis 3, Popens 2, Lubgāns 2, Lejnieks 2, Sūnaitis 1
Ulbroka SK – Dombrovskis 5, Kronis 4, Māziņš 3, Bērziņš 2, Grunde 2, Oto 2, Pakalniņš 1, Pētersons 1, Lazda 1, Gaiduks 1

MSĢ – RPI – S     42:24 (23:12)
Kārtējā SynotTip handbola virslīgas spēle, kurā jaunība sacentās ar pieredzi, un šoreiz jaunība uzvarēja.  Turklāt Murjāņu Sporta ģimnāzijai, tas izdevās visai pārliecinoši, pirmajā puslaikā iekrājot 11 vārtu pārsvaru – 23:12, bet spēli kopumā noslēdzot vēl pārliecinošāk – 42:24. Kā ierasts MSĢ komandas sastāvā rezultatīvs bija Rauls Serafimovičs, kurš guva 9 vārtus, Valdis Kalniņš pievienoja septiņus, bet Huga Gūtmanis piecus vārtus. RPI – S komandas sastāvā 10 vārtus guva Uldis Vilsons. Šī uzvara MSĢ komandai turnīra tabulā ļāva apsteigt RPI – S komandu, šobrīd murjānieši atrodas 2. vieta ar bilanci – četras uzvaras, viens zaudējums, savukārt RPI – S komanda 3. vietā – trīs uzvaras, viens zaudējums un viens neizšķirts.

Arnolds Straume, MSĢ komandas galvenais treneris
“Pēc ilga pārtraukumu atkal atsākām sacensības, paguvām aizvadīt pāris treniņus. Kā bija gaidāms, bija daudz kļūdu, sākums bija ‘smagnējs’, bet pēc tam puiši ‘ieskrējās’. Man nav viņiem ko pārmest, nospēlējam normālu spēli, paldies viņiem par vēlmi un cīņu, esam apmierināti ar rezultātu.”

Andis Bors, MSĢ komandas spēlētājs
“Nospēlējam labi, protams, varējām labāk, bet cīnījāmies. Bija kļūdas, pie kurām mums treniņos jāpiestrādā. Pirmo puslaiku iesākām lēni, bet pēc tam jau ‘aizgāja’.”

Rezultatīvākie spēlētāji:
MSĢ – Serafimovičs 9, Kalniņš 7, Gūtmanis 5, Kazlovskis 4, Bors 4, Šnepsts 3, Brīvulis 2, Plaunovs 2, Jonass 2, Misulis 2, Drēviņš 1, Liepiņš 1,
RPI – S – Vilsons 10, Eikens 4, Savickis 4, Desmitnieks 3, Akimovs 1, Strazdiņš 1, Nazarenko 1

Atgādinām, ka šodien plkst. 16:00 ZRHK Tenax Dobele aizvadīs EHF Eiropas Kausa 3. kārtas spēli pret A.C.PAOK. Spēles tiešraides links pievienots LHF mājas lapā – https://handball.lv/video/video-tiesraide-zrhk-tenax-dobele-a-c-paok-ehf-eiropas-kauss-21-22-3-karta