Jauns punkts handbola kartē – Jelgavas novads!

19.10.2023 10:00

Latvijas Handbola federācija (LHF) sadarbībā ar Kalnciema pagasta pamatskolu otrdien aizvadīja semināru par mini handbolu EHF Master Plan projekta ietvaros, kur viens no mērķiem ir apgūt jaunas handbola vietas. Seminārā kopumā piedalījās 39 sporta skolotāji no Jelgavas un Tukuma novada.

Semināra pirmajā daļā teoriju ievadīja LHF Mini handbola koordinatore un Handbola skolas vadītāja Elīna Mārtiņa, savukārt, praktiskos semināra daļu novadīja “ZRHK Tenax Dobele” komandas un Latvijas izlases spēlētājs, kā arī Dobeles Sporta skolas treneris Ņikita Pančenko.

Semināru organizēja Kalnciema pagasta pamatskolas sporta skolotājs Aijnars Laudiņš,  Jelgavas novada sporta skolotāju MA vadītāja Edīte Čakša un Tukuma novada sporta skolotāju MA vadītāja Ina Užule.

Seminārs norisinājās ar Agrogfirmas “Tērvete”, Jelgavas novada domes un Jelgavas novada Sporta centra atbalstu.

“Vēlos teikt lielu paldies Aijnaram par lielisko uzņemšanu Kalnciemā. Šie mums ir lieli svētki – jauns handbola punkts kartē, un papildus aizrautīgi handbolisti ģimenē! Lai izdodas piepildīt iecerēto,” semināra ievaddaļā sacīja LHF ģenerālsekretāre Līga Bīriņa.

Nākamais mini handbola festivāls norisināsies 10. novembrī patrioriskā tematikā – “Es Latvijai!”