Alpaidzei aizvadīts jaunatnes Pasaules čempionāts galvenā tehniskā delegāta amatā

04.07.2024 16:54

No 19. līdz 30. jūnijam Ziemeļmaķedonijas galvaspilsētā Skopjē norisinājās Pasaules čempionāts U20 jaunietēm, kurā pārliecinoši ar astoņām uzvarām astoņās spēlēs triumfēja Francijas izlase. Latviju kā galvenais tehniskais delegāts šajās sacensībās pārstāvēja Viktorija Alpaidze.

“Čempionāts Ziemeļmaķedonijā man bija trešais kā tehniskajam delegātam, bet pirmais kā galvenajam tehniskajam delegātam, kā arī īpašam tiesnešu darba novērotājam un viņu tiesāšanas vērtēšanai,” sacīja Viktorija Alpaidze.

Viktorija tika nozīmēta arī pienākumiem izšķirošajā finālspēlē starp Ungāriju un Franciju: “Kopumā čempionāts man bija veiksmīgs. Izturēju visus pārbaudījumus un pabeidzu sagatavošanās kursu pirms čempionāta, kas nodrošināja manu nozīmējumu pusfināla un fināla spēlēs.”

“Man prieks, ka varēju pārstāvēt Latvijas handbolu tik augsta līmeņa sacensībās, kurās bija iespējams vērot top jaunatnes izlašu spēles ar dažādiem stiliem un taktikām,” papildina Viktorija.

Lielu paldies par sniegtajām zināšanām Viktorija izteic saviem skolotājiem un padomdevējiem: “Gribu izteikt patiecību Zigmāram Sondoram, Ilmāram Kaziniekam un Valērijam Jaškinam, kā arī visiem kolēģiem un Latvijas Handbola federācijas vadībai par atbalstu, gatavojoties Pasaules čempionātam.”

Foto: © Sasa Pahic Szabo