SK Latgols 24/25 sezonā: “Cīnīsimies, bet galvenais mērķis ir sagatavot komandu nākamajām sezonām”

05.10.2024 14:40

Latvijas čempionāta jaunā sezonas starts jau sestdien, 5. oktobrī. Par saviem sezonas mērķiem, gatavošanos jaunajai sezonai un izmaiņām sastāvā stāsta SynotTip vīriešu Virslīgas komanda “SK Latgols”. Ludzāniešiem pirmā sezonas spēle svētdien Rīgā.

SynotTip vīriešu Virslīgā šosezon kopumā startēs seši klubi – “ZRHK Tenax Dobele”, “MSĢ”, “ASK Zemessardze/RSU”, “HK Ogre”, “HK Vaiņode” un “SK Latgols”.

Par “Latgols” kluba sezonas plāniem stāsta treneris Andrejs Narnickis: “Mērķis, protams, ir cīnīties par medaļām, bet šosezon, galvenokārt, vēlamies sagatavot komandu, lai nākamgad varam kārtīgi izšaut.”

Treneris norāda, ka gatavošanos jaunajai sezonā komanda uzsāka jau jūlijā vidū ar fiziskās, tehniskās un taktiskās sagatavotības treniņiem. 

Komandas sastāvā šosezon notikušas nelielas izmaiņas, pamatā saglabājot iepriekšējās sezonas spēlētāju kodolu. Šosezon komandā atgriezīsies centra pozīcijas spēlētājs Edvīns Mekšs, kurš pērn pārstāvēja Rīgas “ASK Zemessardze/RSU” komandu. Laukumā atgriezīsies 2002. gadā dzimušais kreisās ārējās pozīcijas spēlētājs Edijs Kušners, kurš atguvies no traumas.

“SK Latgols” komandai izteikuši vēlmi pievienoties arī daži pieredzējušie handbolisti, taču treneris vērtēs viņu centību treniņos, kā arī to vai šie spēlētāji spēs komandai palīdzēt izvirzīto mērķu sasniegšanā. 

Ludzas komandas kreisās malas pozīcijas atkal papildinās Arvis Savickis, bet pievienosies 2007. gadā dzimušais handbolists Vadims Seļužickis.

Uz laiku pārtraukt karjeru lēmis Edvīns Matvejenko. No “SK Latgols” komandas aizgājis Eduards Malahovs, kurš devies uz Norvēģiju pastiprināt “Bergsoy” vienības rindas. 

Pirmo SynotTip Virslīgas spēli “SK Latgols” komanda aizvadīs izbraukumā Rīgā, 6. oktobrī pret “ASK Zemessardze/RSU” komandu.